Chapter 4
Αναζήτηση:
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
Νέα
Δημοσκόπησεις
Ποιά είναι η γνώμη σας για την ποιότητα των Honeywell Batteries προιόντων;
Άριστη
Πολύ καλή
Μέτρια
Κακή
Δεν γνωρίζω
Εκτυπωτές αποδείξεων περιπτέρου (kiosk printers) σειρά Zebra TTP 2000
(Zebra ttp2000-datasheet)
(Zebra TTP2000 kiosk printer)
19 Σεπτεμβρίου 2013
Η σειρά zebra TTP 2000 προσφέρει αξιοπιστία και μέγιστη απόδοση σε ένα από τα πιο συμπαγή μοντέλα εκτυπωτή περιπτέρου στην αγορά. Παρέχει χαρακτηριστικά όπως ειδικό κοπίδι (guillotine cutter), σύστημα που προλαμβάνει την εμπλοκή χαρτιού (jam-preventing loop presenter), και λειτουργία που ανακαλεί και διατηρεί εκτυπώσεις που έχουν μείνει πίσω, ώστε να προστατεύσει τις ιδιωτικές πληροφορίες των πελατών (retract-and-retain function).
Με μια ποικιλία θέσεων για τα αναλώσιμα (πάνω, πίσω και κάτω), το μικρό της μέγεθος, και την επιλογή για κάθετη διαμόρφωση, η σειρά TTP 2000 της zebra προσφέρει μια ευέλικτη λύση για εύκολη ενσωμάτωση σε κάθε περίπτερο (kiosk).
Τυπικές εφαρμογές για την σειρά zebra TTP 2000 είναι η εκτύπωση εκπτωτικών κουπονιών, η εκτύπωση αποδείξεων από μηχανήματα αυτόματης πώλησης (vending machines) και η εκτύπωση αποδείξεων από φωτογραφικά περίπτερα. Χειρίζεται μεγέθη χαρτιού από 58 έως 82,5 χιλιοστά και προσφέρεται με διασύνδεση παράλληλη, σειριακή ή USB.

Οι εκτυπωτές αποδείξεων περιπτέρου (kiosk printers) Zebra TTP 2000 προσφέρουν:

Αδιάκοπη λειτουργία
H σειρά zebra TTP 2000 είναι φτιαγμένη για απαιτητικά περιβάλλοντα εκτύπωσης, όπου η ανθεκτικότητα, η αξιοπιστία, και η ευκολία χρήσης είναι ζωτικής σημασίας. Οι εκτυπωτές Zebra μεγιστοποιούν το χρόνο λειτουργίας και ελαχιστοποιούν την συντήρηση.

Εύκολη ενσωμάτωση σε κάθε είδους περίπτερο (kiosk)
Το μικρό τους αποτύπωμα και οι ευέλικτες επιλογές τοποθέτησης κάνουν τους εκτυπωτές zebra σειράς TTP2000 ιδανικoύς για μια ποικιλία εφαρμογών.

Πλεονεκτήματα
Ως αναπόσπαστο μέρος της λύσης περιπτέρων self-service, οι εκτυπωτές Zebra βοηθούν τις επιχειρήσεις στην βελτίωση των υπηρεσιών, στην ικανοποίηση των πελατών, στην αύξηση των εσόδων και στην μείωση των λειτουργικών εξόδων.
Αρχή
Gallery
Περισσότερα Νέα