Chapter 4
Αναζήτηση:
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
Νέα
Δημοσκόπησεις
Ποιά είναι η γνώμη σας για την ποιότητα των Honeywell Batteries προιόντων;
Άριστη
Πολύ καλή
Μέτρια
Κακή
Δεν γνωρίζω
Φορητός υπολογιστής Zebra MC9200
(mc9200-spec-sheet)
(Zebra MC9200)
Σεπτέμβριος 2014
Φορητός υπολογιστής Zebra MC9200. Το στιβαρό MC9200 προσφέρει ακρίβεια και αποτελεσματικότητα στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα.
Το Zebra MC9200 είναι η επόμενη γενιά της πετυχημένης σειράς MC9000, αναβαθμισμένο έτσι ώστε να υποστηρίζει τις νέες απαιτητικές εφαρμογές.
O στιβαρός φορητός υπολογιστής που εξελίσσεται για να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων, διαθέτει ανθεκτική κατασκευή, την καλύτερη στην κατηγορία του σάρωση γραμμωτού κώδικα και αξιόπιστη λειτουργία. Επιπλέον διαθέτει αρκετή δύναμη ώστε να τρέχει απαιτητικές εφαρμογές, απλοποιώντας έτσι τις διαδικασίες, και βοηθώντας στην αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων στα πιο αντίξοα περιβάλλοντα.
Το Zebra MC9200 είναι ιδανικό για την καλύτερη διαχείριση των αποθεμάτων στις αποθήκες και στα εργοστάσια παραγωγής, όπως επίσης και για τον έλεγχο της διαδρομής των αποσκευών στους διαδρόμους των αεροδρομίων, σε κάθε είδους καιρικές συνθήκες.

Η δύναμη που χρειάζεστε για να τρέξετε οποιαδήποτε εφαρμογή
Ο Επεξεργαστής dual core 1 GHz, η μνήμη Flash 2GB επεκτάσιμη με κάρτα SD ως 32GB, και τα προηγμένα λειτουργικά συστήματα της Microsoft παρέχουν τη δυνατότητα στο MC9200 να τρέχει πολλαπλές εφαρμογές ERP συγχρόνως.

Υψηλής ταχύτητας 802.11a/b/g/n Wi-Fi
Υποστήριζει την ταχύτερη σύνδεση Wi-Fi που είναι διαθέσιμη σήμερα 802.11n, παρέχοντας στους εργαζομένους σας την καλύτερη εμπειρία ασύρματων υπηρεσιών φωνής και δεδομένων.

Δοκιμασμένη στιβαρή κατασκευή, ικανή να ανταπεξέλθει ακόμα και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα
Οι συσκευές της σειράς MC9000 παρέχουν αξιόπιστη απόδοση, παρά τις καθημερινές πτώσεις σε τσιμέντο, τις θερμοκρασίες υπό το μηδενός, την υπερβολική ζέστη, τη σκόνη και την έκθεση σε πιτσίλισμα υγρών.

Μπορείτε να διαβάζετε εύκολα το περιεχόμενο της οθόνης σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού
Η 3,7 ιντσών, υψηλής ανάλυσης, με οπίσθιο φωτισμό, έγχρωμη VGA οθόνη αφής, παρέχει εξαιρετική αναγνωσιμότητα, ακόμα και στο έντονο φως του ήλιου.

Έξι προηγμένες μηχανές σάρωσης
Ανεξάρτητα από το είδος των γραμμωτών κωδικών που χρησιμοποιείται στις εγκαταστάσεις σας, υπάρχει μια επιλογή σάρωσης για κάθε γραμμοκωδικό είτε αυτός είναι 1D, 2D ή κώδικας DPM. Η σάρωση είναι επιτυχής ακόμα και αν οι κωδικοί είναι βρώμικοι, κατεστραμμένοι ή δεν έχουν εκτυπωθεί σωστά.

Συμβατότητα με τα αξεσουάρ της σειράς MC9000
Δεδομένου ότι τα αξεσουάρ της σειράς MC9000 που ήδη έχετε, συνεργάζονται και με το MC9200 μπορείτε με οικονομικό τρόπο να αναβαθμίσετε τους φορητούς σας υπολογιστές ώστε να υποστηρίξετε τις σημερινές απαιτητικές εφαρμογές.

Ολοκληρωμένοι αισθητήρες επιτρέπουν στο MC9200 να σβήνει αυτόματα όταν η συσκευή δεν είναι σε χρήση.
Αρχή
Gallery
Περισσότερα Νέα