Chapter 4
Αναζήτηση:
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
Νέα
Δημοσκόπησεις
Ποιά είναι η γνώμη σας για την ποιότητα των Honeywell Batteries προιόντων;
Άριστη
Πολύ καλή
Μέτρια
Κακή
Δεν γνωρίζω
Η Β.Ι. Αλμπάνης Α.Ε παρευρέθηκε στην τελετή απονομής των σελφ σέρβις Excellence Awards 2012
1 Iουνίου 2012
Η Β.Ι. Αλμπάνης Α.Ε παρευρέθηκε στην τελετή απονομής των σελφ σέρβις Excellence Awards 2012, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Μαΐου 2012, στο Divani Caravel Hotel, στις 7:00 μ.μ.
Η βράβευση εταιριών του λιανεμπορίου τροφίμων, συνδιοργανώθηκε από το περιοδικό σελφ σέρβις, την εταιρεία Boussias Communications και το εργαστήριο ηλεκτρονικού εμπορίου, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με σκοπό να αναδείξουν τις βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο των λιανεμπορικών επιχειρήσεων σούπερ μάρκετ και των εταιρειών ευρείας κατανάλωσης.
Στην τελετή απονομής των βραβείων παρευρέθηκαν υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς, καθώς και οι πρόεδροι και τα μέλη των φορέων που υποστηρίζουν τα βραβεία (ΣΕΒΤ, ΕΣΒΕΠ, ECR HELLAS, ΙΕΛΚΑ, ΙΠΕ). Ήταν μια επιτυχημένη προσπάθεια με πολύ καλό αποτέλεσμα που θα πρέπει να υποστηριχθεί.
Αρχή
Gallery
Περισσότερα Νέα