Chapter 4
Αναζήτηση:
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
Νέα
Δημοσκόπησεις
Ποιά είναι η γνώμη σας για την ποιότητα των Honeywell Batteries προιόντων;
Άριστη
Πολύ καλή
Μέτρια
Κακή
Δεν γνωρίζω
Η Β.Ι. Αλμπάνης Α.Ε. χορηγός στο συνέδριο “IT Directors Forum 2012”
1 Νοεμβρίου 2012
H Β.Ι. Αλμπάνης για δεύτερη συνεχή χρονιά ήταν χορηγός στο συνέδριο IT Directors Forum που πραγματοποιήθηκε στις 22 Οκτωβρίου στο Athenaeum Intercontinental με κεντρικό ομιλητή τον Aneesh Chopra, Chief Technology Officer των Η.Π.Α (2009-2012).

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το περίπτερο της Β.Ι. Αλμπάνης Α.Ε. να γνωρίσουν τις καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα, καθώς και να συζητήσουν με στελέχη της εταιρείας. Η Β.Ι. Αλμπάνης με τις τεχνολογικές λύσεις που προσφέρει, δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να μετατρέψουν τις προκλήσεις της εποχής και της τεχνολογίας σε ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

To συνέδριο που διοργάνωσε η Boussias Communications είχε ως στόχο να αναδείξει τους τρόπους που ο CIO μιας επιχείρησης μπορεί να επιφέρει αλλαγές σε παραδοσιακές διαδικασίες και να προωθήσει τη διαφάνεια και την αποτελεσματικότητα στον επιχειρηματικό χώρο. Στο Forum, οι Έλληνες CIO είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν ανοιχτά τις σημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και ποιες λύσεις μπορούν να υπάρξουν για την πορεία και το ρόλο τους μέσα στην επιχείρηση.
Αρχή
Gallery
Περισσότερα Νέα