Chapter 4
Αναζήτηση:
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
Νέα
Δημοσκόπησεις
Ποιά είναι η γνώμη σας για την ποιότητα των Honeywell Batteries προιόντων;
Άριστη
Πολύ καλή
Μέτρια
Κακή
Δεν γνωρίζω
H Β.Ι. Αλμπάνης φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της εταιρίας Βαμβακάς στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας Detrop 2015
Μάρτιος 2015
Δυναμικό «παρών» έδωσαν οι εταιρίες Βαμβακάς και Β.Ι. Αλμπάνης στην 24η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας Detrop 2015 που πραγματοποιήθηκε από 26 Φεβρουαρίου μέχρι 1 Μαρτίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. H εταιρία Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός παρουσίασε την εξέλιξη της τεχνολογίας στη Συσκευασία Τροφίμων και τον Πεπιεσμένο Αέρα ενώ στον ίδιο χώρο η Β.Ι. Αλμπάνης παρουσίασε τις εκτυπωτικές της λύσεις.
Το εκθεσιακό «δίδυμο» τροφίμων και ποτών Detrop - Oenos κατάφερε να προσελκύσει 25.850 επισκέπτες, μέγεθος αυξημένο κατά 23% έναντι της προηγούμενης διοργάνωσης. Η παρουσία του κόσμου ήταν μαζική, ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο και αποτύπωσε τόσο το ενδιαφέρον γύρω από τους δύο ζωτικούς για την εθνική οικονομία κλάδους όσο και την αρτιότητα της διοργάνωσης των εν λόγω εκθέσεων, που κάλυψαν μια ευρεία γκάμα προϊόντων από όλη την Ελλάδα.
Έντονος ήταν και ο διεθνής «αέρας» που χαρακτήριζε τις δύο εκθέσεις, με τον αριθμό των ξένων εμπορικών επισκεπτών να αυξάνεται κατά 40%. Πέραν των προσκεκλημένων ξένων επαγγελματιών, που ανήλθαν σε 250 και προέρχονταν από περισσότερες από 30 χώρες, υπήρξαν και ανεξάρτητες επισκέψεις που εμπλούτισαν το διεθνές «μενού». Συνολικά πραγματοποιήθηκαν πάνω από 3.000 ραντεβού μεταξύ των ξένων και των ελληνικών επιχειρήσεων.
Αρχή
Gallery
Περισσότερα Νέα