Chapter 4
Αναζήτηση:
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
Νέα
Δημοσκόπησεις
Ποιά είναι η γνώμη σας για την ποιότητα των Honeywell Batteries προιόντων;
Άριστη
Πολύ καλή
Μέτρια
Κακή
Δεν γνωρίζω
10 Βήματα για εύρεση της σωστής κινητής συσκευής
(10 Steps to Finding the Right Mobile Device)
Δεκέμβριος 2017
1. Εφαρμογές & περιβαλλοντικές απαιτήσεις.
Σε ένα απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον χρειάζεστε κινητές συσκευές ικανές να αντέξουν τις πτώσεις, τις ακραίες θερμοκρασίες, την σκόνη και τη βρωμιά. Θα πρέπει να ληφθεί επίσης υπόψη εάν οι χρήστες των συσκευών θα φορούν γάντια, εάν οι συσκευές θα εκτίθενται σε άμεσο ηλιακό φως, ή αν υπάρχει ανάγκη να καθαρίζονται με κοινά απολυμαντικά.

2. Απαιτήσεις καταγραφής δεδομένων
Πόσο συχνά η συσκευή σας θα χρησιμοποιείται σαν σαρωτής; Πρέπει να αξιολογηθεί κατά πόσον οι εφαρμογές σας απαιτούν σάρωση λίγων γραμμωτών κωδικών ανά ημέρα ή απαιτούν σάρωση υψηλής έντασης. Η ταχύτητα και η ακρίβεια σκαναρίσματος είναι απαραίτητες για τις εργασίες σας; Προσδιορίστε αν θα χρειαστείτε ψηφιακή καταγραφή υπογραφών και δυνατότητες πληρωμής με πιστωτική κάρτα.

3. Απαιτήσεις φόρτισης συσκευών
Το εργατικό σας δυναμικό βρίσκεται διαρκώς εν κινήσει; Δεν έχει δυνατότητα φόρτισης για μεγάλα χρονικά διαστήματα; Η συσκευή σας θα είναι σε συνεχή χρήση όλη την ημέρα ή ακόμη και κατά τη διάρκεια διαδοχικών βαρδιών; Το πρόβλημα της φόρτισης συσκευών στο πεδίο πηγαίνει πέρα από την χρήση μιας μπαταρίας υψηλής χωρητικότητας ή ακόμα και τη δυνατότητα αλλαγής μπαταριών εν μέσω βάρδιας.

4. Κατάρτιση και ευκολία στη χρήση
Θα υιοθετήσει το εργατικό σας δυναμικό αποτελεσματικά τις νέες συσκευές; H εξοικείωση με το λειτουργικό σύστημα είναι ένα σημαντικό ζήτημα που πρέπει να εξεταστεί όπως επίσης και η προτίμηση για οθόνη αφής ή πληκτρολογίου για εισαγωγή δεδομένων. Θα πρέπει να εξετάσετε αν οι συσκευές που θα επιλέξετε διευκολύνουν ή εμποδίζουν τους εργαζομένους σας στην ολοκλήρωση των καθημερινών τους καθηκόντων.

5. Απαιτήσεις ασφαλείας
Ποιοί είναι οι κίνδυνοι και οι επιπτώσεις μιας ενδεχόμενης παραβίασης της ασφάλειας που απορρέουν από την ανάπτυξη των κινητών σας συσκευών; Αρχικά η ασφάλεια εστιαζόταν γύρω από τις πιστωτικές κάρτες και τις προσωπικές πληροφορίες για την υγεία, τώρα όμως έχει ένα ευρύτερο πεδίο εφαρμογής. Κάθε πληροφορία σχετικά με τους πελάτες σας και τις εργασίες σας είναι σημαντική. Η διαφύλαξη της ασφάλειας απαιτεί μια πολύπλευρη προσπάθεια. Από την διαχείριση και διαμόρφωση των κινητών σας συσκευών, την πολιτική ασφαλείας που θα εφαρμόσετε μέχρι τις δυνατότητες της συσκευής που επιλέγετε.

6. Επιλογές συνδεσιμότητας και ποιότητα
Διαθέτει η συσκευή σας την δύναμη και τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να διατηρήσετε τη συνδεσιμότητα και την λειτουργία των εφαρμογών σας σε σταθερή απόδοση; Το εργατικό δυναμικό που βρίσκεται εν κινήσει πρέπει να έχει πρόσβαση σε επιχειρηματικά δεδομένα και back-end συστήματα. Ισχυρές συνδέσεις WAN / WLAN και απρόσκοπτη περιαγωγή μπορούν να κάνουν την διαφορά. Εξετάστε αν οι εργαζόμενοί σας χρειάζονται συστήματα διαχείρισης φωνής, συστήματα διαχείρισης δεδομένων ή ένα συνδυασμό και των δύο.

7. Διαχείριση, έλεγχος και υποστήριξη
Θα καταφέρει η συσκευή που θα επιλέξετε να ελαφρύνει τον φόρτο εργασίας των υπευθύνων διαχειριστικής υποστήριξης και IT manager; Η ικανότητα της απομακρυσμένης διαχείρισης του συνόλου των συσκευών είναι κρίσιμη για πολλούς λόγους, από την προώθηση αναβαθμίσεων μέχρι την αντιμετώπιση προβλημάτων.

8. Υποστήριξη & επισκευή εξοπλισμού
Το να κρατήσετε το σύνολο των συσκευών σας σε επιχειρησιακή λειτουργία απαιτεί γρήγορη ολοκλήρωση επισκευών, επιλογές αντικατάστασης με προ-υπάρχον λογισμικό και διεξοδική κάλυψη. Ξεκινήστε αξιολογώντας πόσο πιθανό είναι να αντιμετωπίσετε αποτυχίες στην επισκευή του εξοπλισμού σας, και τις επιπτώσεις αυτών των αποτυχιών στην επιχείρησή σας και στο επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών σας. Στη συνέχεια, βρείτε ένα σχέδιο υποστήριξης που μπορεί να μετριάσει τους κινδύνους αυτούς.

9. Διαχείριση κύκλου ζωής
Πως επηρεάζεται η ανάπτυξη της επιχείρησή σας από το ποσοστό αντικατάστασης των κινητών συσκευών σας; Η συνεχής αντικατάσταση αποτυχημένων συσκευών οδηγεί σε ένα σύνολο συσκευών διαφορετικών γενεών με όλα τα προβλήματα πολυπλοκότητας και υποστήριξης που αυτό συνεπάγεται. Τα αξεσουάρ και οι φορτιστές για τα νεότερα μοντέλα μπορεί να μην είναι συμβατά προς τα πίσω, και έτσι να απαιτηθούν πρόσθετες αγορές και απώλεια κεφαλαίων.

10. Συνολικό κόστος ιδιοκτησίας
Πόσο πραγματικά κοστίζουν οι κινητές σας συσκευές; Ποιές είναι οι πιθανές επιπτώσεις για την εξυπηρέτηση των πελατών όταν οι συσκευές σας βρίσκονται εκτός λειτουργίας για μεγάλα χρονικά διαστήματα; Πως επηρεάζεται η παραγωγικότητα όταν επιταχύνεται ο κύκλος αντικατάστασης των συσκευών και απαιτείται αγορά επιπλέον λογισμικού και υπηρεσιών; Είναι σαφές ότι το πραγματικό κόστος ανάπτυξης της κινητικότητας και της υποστήριξης των επιχειρηματικών εφαρμογών σας πάει πολύ πέρα από τα όρια της αρχικής τιμής αγοράς της συσκευής.
Αρχή
Gallery
Περισσότερα Νέα