Chapter 4
Αναζήτηση:
// Provide alternate content for browsers that do not support scripting // or for those that have scripting disabled. Alternate HTML content should be placed here. This content requires the Adobe Flash Player. Get Flash
Εφαρμογές
Δημοσκόπησεις
Ποιά τεχνολογία πιστεύετε ότι βοηθάει περισσότερο στην διαχείριση των αποθηκών
Barcode Scanning
RFID
Voice Picking
Mobility
Wireless LAN
Καμία
Δεν γνωρίζω
Case study για την Jumbo (Διαχείριση Αποθηκών)
Η εταιρεία Jumbo
Η Jumbo είναι μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις λιανικής πώλησης με κύρια δραστηριότητα την πώληση παιχνιδιών, βρεφικών ειδών, εποχιακών ειδών, ειδών διακόσμησης και ειδών βιβλιοχαρτοπωλείου. Ιδρύθηκε το 1986 και ήδη από το 1997 είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Αποτελεί μια υγιή ελληνική επιχείρηση, στην οποία απασχολούνται περισσότερα από 3.000 άτομα.

Η ανάγκη
Το μέγεθος της εταιρείας και η συνεχής ανάπτυξή της επιβάλλει τεράστιας έκτασης αποθηκευτικούς χώρους, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων βρίσκονται στα Οινόφυτα έκτασης 195.000 τ.μ.. Αντιλαμβάνεται κανείς τη δυσκολία άμεσης διακίνησης της πληροφορίας μέσα σε μία τέτοια έκταση. Ο εξοπλισμός και οι υπηρεσίες ασύρματου δικτύου για την αυτόματη διακίνηση πληροφοριών και συναλλαγών είναι απαραίτητος για κάθε σύγχρονη αποθήκη. Εκτός από τον εξοπλισμό για κάθε χειριστή με όχημα ή χωρίς που θα πραγματοποιούσε κάποια συναλλαγή εντός των αποθηκών, χρειαζόταν και την κατάλληλη τεχνική υποστήριξη.

Η λύση
Η Β.Ι. ΑΛΜΠΑΝΗΣ Α.Ε. υποστήριξε πλήρως τις ανάγκες διαχείρισης των αποθηκών που προκύπτουν αφενός μεν μέσα σε μία συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία και αφετέρου σε μία τεράστια έκταση. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις προτεραιότητες μιας τέτοιας επιχείρησης, η Β.Ι. ΑΛΜΠΑΝΗΣ Α.Ε. διατήρησε και επέκτεινε το ήδη εγκατεστημένο ασύρματο δίκτυο της εταιρείας και ανέλαβε την πλήρη υποστήριξή του. Έδωσε μια συνολική λύση προχωρώντας στη συντήρηση του παλιού δικτύου και ενώνοντάς το με το καινούργιο. Συγκεκριμένα η Β.Ι. ΑΛΜΠΑΝΗΣ Α.Ε. προχώρησε στην προμήθεια της εταιρείας με τερματικά περονοφόρων VC5090 και πεζών χειριστών MC9090G της Zebra καθώς και εγκατάσταση ασύρματου δικτύου βασισμένο στην τεχνολογία Wireless Switch της Zebra. Επιπλέον σε 50 οχήματα έχει γίνει εγκατάσταση της προηγμένης εφαρμογής για επικοινωνία με φωνή TEAM EXPRESS της Zebra. Κάθε συναλλαγή πλέον γίνεται online είτε πρόκειται για μεταφορά, είτε για καταμέτρηση, είτε για παραλαβή κ.ο.κ.. Επιπλέον η συνεργασία επεκτάθηκε και στην υποστήριξη εκτυπωτών barcodes καθώς στην προμήθεια ετικετών για την αποθήκη και τα καταστήματα. Σύμφωνα με τον κ. Ανδριανόπουλο, υπεύθυνο των αποθηκών, από τα σημαντικότερα οφέλη της προμήθειας εξοπλισμού ασύρματου δικτύου και αντίστοιχης υποστήριξης του στις σύγχρονές αποθήκες της εταιρείας JUMBO είναι η εξοικονόμηση χρόνου και η μείωση του λειτουργικού κόστους. Η συνεργασία της Β.Ι. ΑΛΜΠΑΝΗΣ Α.Ε. με την JUMBO προχώρησε με επιτυχία σε επίπεδο καταστημάτων και αποθηκών.
Χαρακτηριστικά [None]

Με την προμήθεια Η/Υ χειρός και αντίστοιχου λογισμικού, οι πωλήσεις...

Η εταιρεία JUMBO
Η JUMBO είναι μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις λιανικής...
Η εταιρεία Coty Prestige Hellas
Η Coty Prestige Hellas είναι Joint Ventrure του Ομίλου Notos Com. Με ήδη 10 χρόνια παρουσίας...
Τα καταστήματα METRO cash & carry είναι η αλυσίδα με το μεγαλύτερο δίκτυο cash & carry και με παρουσία 35 χρόνων στην ελληνική αγορά. Με 42 σημεία πώλησης και χώρους 1.500-3.000τμ, αποτελούν την αλυσίδα με...
Εξοικονόμηση χρόνου, ταχύτητα εξυπηρέτησης, αύξηση αποδοτικότητας...
Μια κεντρική αποθήκη υψηλής έντασης εργασίας και μια σειρά μικρότερων...
Αρχή
Gallery
Περισσότερα Νέα